Reviews

Lees hier over de ervaringen van anderen met El Senang. 

Ervaring van Katja - coaching

Het was een bijzondere, prettige ervaring, de Access Bars behandeling bij Elke. Bij binnenkomst in haar serene praktijk voel je direct een prettige energie. Elke is zelf rustig, kundig en heeft gevoel voor detail. Tijdens de behandeling was ik meteen in diepe ontspanning op de verwarmde massagetafel. Na de behandeling voelde ik me kalm, rustig en prettig in mijn lijf. Bedankt Elke voor deze bijzondere ervaring.

Katja

Ervaring van Manon - Queens Blanket

Voor mijn praktijk was ik op zoek naar een hele mooie warme deken. Een eye-catcher. Wat was ik blij toen ik de Queen blanket van Elke voorbij zag komen. En ze deze dus ook in opdracht maakt. Ik heb een kleur uitgekozen die goed bij mijn Reiki en Body Mind Release praktijk past. De deken ziet er prachtig uit, is lekker warm. En wordt ook nog heel mooi verpakt aangeleverd, met een goede uitleg hoe je haar het beste kunt behandelen. Ik krijg in de praktijk veel complimentjes over de deken. Ik ben er erg blij mee. Elke bedankt!

Manon van Bakel (Zuiver & Puur praktijk)

 
review el senang

El senang

El Senang heeft veel te bieden. Ga voor een coachingstraject, kies voor ontspanning met een unieke klankschalenmassage of gun jezelf een heerlijke Queens Blanket

Scroll naar boven
Scroll naar top