Relaxing en heling met klankschalen

Een heerlijk verwenmoment voor jezelf alleen. Omdat je dat waard bent. Wat goed voor jou is is ook goed voor de mensen om je heen. Je bent namelijk veel leuker voor jezelf en iedereen als je energiek en ontspannen bent en je energie weer stroomt.

Klankschalenmassage El Senang

De mogelijkheden voor deze unieke luxe klankschalenmassage for one

Dit arrangement duurt ongeveer 1,5 a 2 uur.
Het is natuurlijk aan jou, maar de kracht zit hem in de herhaling. Door deze ervaring van diepe ontspanning regelmatig te herhalen ervaar je steeds gemakkelijker hoe je diep kunt ontspannen. Net als bij regelmatig mediteren. Echter ruimen de trillingen van de klankschalen ook je blokkades op, waardoor energie weer vrij een weg kan vinden en je “heel” maakt. Dit kan zorgen voor een ware transformatie, waardoor alles gemakkelijker lijkt te gaan en het geluk op je af komt.

Wat mag je verwachten?

Bij aankomst krijg je wat te drinken en een korte uitleg over de gang van zaken en is er eventueel tijd voor vragen. We gaan orakelkaarten trekken die je een boodschap meegeven voor nu en wat er op je pad komt. Daarna mag je met kleding aan onder een deken op de verwarmde massagetafel plaatsnemen. Ik zal beginnen met het laten stromen van je energie door je lichaam, zodat je omarmd wordt door comfort en geborgenheid. Je ontvangt een klankschalenmassage met verwarmde klankschalen voor ultieme diepe ontspanning en heling. Deze klankschalenmassage wordt ondersteund door passende edelstenen en kristallen, die zorgen voor extra ondersteuning en zachte heling. Na de massage ga je nog even rustig bijkomen op de massagetafel terwijl je luistert naar mooie muziek. Ter afsluiting ontvang je nog een lekker drankje en een kleine snack voordat je ontspannen en voldaan weer naar huis vertrekt.

1 x unieke luxe klankschalenmassage for one

149 euro

3 x unieke luxe klankschalenmassage for one

429 euro

6 x unieke luxe klankschalenmassage for one

769 euro

Unieke luxe klankschalenmassage verwenochtend for two

Een heuse luxe verwenochtend voor jullie 2

Wil jij ervaren hoe het is om in diepe ontspanning te komen, je energie weer te laten stromen en je heerlijk in de watten gelegd te worden en ook nog als herboren weer naar huis gaan? Dan is het luxe klankschalenmassage ochtend met heerlijke lunch iets voor jou en je moeder, vader, partner, dochter, zoon, vriend of vriendin of ander voor jou belangrijk persoon.

Wat kun je verwachten?

Rond 13.30 uur gaan jullie ontspannen en voldaan weer naar huis met een leuke goodie bag, om thuis nog even na te genieten.

De kosten

De kosten voor deze verwenochtend zijn 249 euro per persoon.

Ontspannend en helend

Je lichaam bestaat voor 70% uit water en daardoor kunnen de trillingen van de klankschalen door je hele lichaam verspreiden. Deze schalen geven trillingen op verschillende hoogtes en trillingsfrequenties. Daardoor hebben ze ook verschillende uitwerkingen. Door de juiste trilling op het juiste gebied te zetten, zorgt dit voor zeer diepe ontspanning van het hele lichaam en geest. Vergelijkbaar met diepe meditatie. Het is daarmee niet alleen ontspannend, maar wordt ook als helend ervaren.

Klankschalenligconcert

Bij een klankschalen ligconcert wordt je verwend door klanken en geluiden van de klankschalen en anderen instrumenten. Deze instrumenten hebben invloed op lichaam en geest. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. De trillingen van de klankschalen zetten dit water in beweging.

Daarnaast is het geluid ook heel rustgevend en komt diep binnen. Het zorgt voor een diepteontspanning. Even uit je hoofd, geen zorgen, geen vragen, geen gedachten, alleen rust en ruimte. Weg van de buitenwereld.  De energie gaat stromen en je gaat innerlijke rust ervaren. Dat is nog eens genieten en echt qualitytime voor jezelf.

Klankschalen

Wat kun je verwachten?

Vervolgens ga je heerlijk ontspannen naar huis.

De kosten

Kosten klankschalen ligconcert: 45 euro.

Scroll naar boven
Scroll naar top