Queens Blankets

De Queens Blanket is een bijzonder zachte, robuuste en mooie deken voor queens, maar ook voor kings. Eigenlijk voor iedereen die zichzelf of een ander wil trakteren op het gevoel van geborgenheid, liefde, geluk, schoonheid, comfort, ontspanning, troost en rijkdom. Just like a queen.

Queens Blanket bestellen

De Queens Blanket is veelzijdig. Je kunt er lekker onder tot rust komen in drukke tijden. Doordat ze wat zwaarder is dan een gemiddeld deken (ongeveer 3 kg), zorgt ze voor geborgenheid en wanneer nodig troost. Het leven is niet altijd rozengeur. Ze is er ook voor de happy moments. Om er samen romantisch onder te liggen of op te liggen bij de open haard.

Ze is ook heerlijk om niet te delen, maar gewoon lekker alleen onder je Queens Blanket te liggen met een glaasje op de bank. Ze past ook prachtig als eyecatcher op een stoel, bank of op bed. Waar ze ook een graag geziene gast is, is bij meditatie of yoga om onder te ontspannen. Of geef haar cadeau aan een geliefd persoon. Love the Queen.

Origin of the Queen

De Merino lontwol die voor deze Queen Blanket is gebruikt is in de EU vervaardigd door een gecertificeerd bedrijf. De wol komt van het Merinoschaap en wordt op een diervriendelijke manier vervaardigd. Dat betekent dat de schapen geen mulesing behandeling ondergaan.

De Queens Blanket is handgemaakt van zuiver 100% gekamd chunky Merino lontwol. Dat wil zeggen dat het niet gesponnen of getwijnd is, maar gekamd. Hierdoor geeft ze je dat zachte en cosy feeling en het lekkere robuuste uiterlijk. 

Made with love by El.

Scroll naar boven
Scroll naar top