Over Elke Aalbers

Ik ben nog steeds de vrouw van, maar dan met een eigen carrière

Een moeiteloos en vervuld leven vol geluk en innerlijke rijkdom is waar we allemaal naar op zoek zijn. Als verzorgend en loyaal persoon willen we dit vaak eerst voor een ander waarmaken en denken we daarna pas aan onszelf. Toch zou ik willen dat juist de verzorgende en loyale mensen dit eerst voor zichzelf creëren om dit vervolgens voor een ander te kunnen creëren. Denk maar eens aan het zuurstofmasker in een vliegtuig. Eerst zelf je zuurstofmasker opzetten alvorens je omgeving helpt. Dat is de reden dat ik “de man of de vrouw van….” coach naar een vervuld leven waarin zelfliefde, vrijheid, geluk en innerlijke rijkdom centraal staan.

Persoonlijk leven

Ik ontmoette mijn huidige partner op jonge leeftijd en we studeerde allebei. Hij een beetje beter dan ik, maar dat was niet belangrijk. Ik heb op jonge leeftijd veel zorgtaken op me genomen in mijn gezin van herkomst. Deels noodgedwongen, deels zat het zorgen ook in mijn bloed.

Het verraste dan ook niemand dat ik HBO Social Work ging studeren. Een slechte lezer als ik was, knokte ik me door deze studie heen. Ondertussen studeerde mijn partner op zijn sloffen aan de universiteit en begon zijn carrière met gewilde praktijk ervaring en 2 universitaire studies op zak. Zijn talent bleef niet onopgemerkt. Als snel maakte hij promotie naar promotie en werd er steeds meer van hem verwacht.

In de tussentijd had ik mijn werk als maatschappelijk werker gevonden en heb verschillende opdrachten in verschillende  grote steden uitgevoerd. En onze 4 kinderen werden geboren in die tijd, waardoor ik minder ben gaan werken.

Schone schijn

Het was geen gemakkelijke tijd. Mijn partner was veel van huis voor zijn werk. Regelmatig was hij weken in het buitenland. We waren gezegend met 5 kinderen binnen 4 jaar, waarbij we 1 kindje verloren tijdens de zwangerschap en 3 van de 4 ernstige allergieën hadden. Het vroeg erg veel mij en van ons hele gezin. Ik heb er nooit een probleem van gemaakt dat mijn partner zijn talenten waar maakte in zijn carrière. Daar hadden we tenslotte allemaal profijt van. Hij is ook dol op de kinderen en hij wist dit goed te combineren. Ook naar de buitenwereld wilde ik laten zien dat 4 kinderen inclusief de zorgbehoefte en een baan best kon. Schone schijn.

Transformatie naar innerlijke rijkdom

Het gevolg was… 2 keer een burn-out en een berg aan lichamelijke klachten, maar altijd blijven lachen. Dat was mijn overlevingsmechanisme. Ik wilde ook niet zielig gevonden worden. Ik had toch alles wat ik wilde. Er werd geen echte medische oorzaak voor mijn klachten gevonden, maar ik kon nog geen 100 m zonder krukken lopen, laat staan met m’n kinderen spelen en voor mijn partner en kinderen zorgen. 

Aanhoudende helse pijnen en een lijf wat me in de steek liet. Wat was ik nog waard voor mijn gezin. Onze oppas zorgde voor de kinderen en de interieurverzorgster zorgde voor de huishoudelijke taken. Dit leek decadent, maar ik kon gewoon niet zonder.

Na een heftige operatie realiseerde ik me dat het roer drastisch om moest. Ik ben gaan revalideren, heb mijn baan opgezegd, ben gaan studeren en ik heb coaching en een gehele innerlijke transformatie doorgemaakt die in totaal enkele jaren heeft geduurd. Dat heeft mijn leven drastisch veranderd. Ik heb mijn pad gevonden. Het pad waar ik energie van krijg, waar ik zelfliefde heb gevonden, waar ik pijnloos door het leven ga en waar ik ontdekt heb wie ik ben en wil zijn. Het heeft me bevrijd uit deze gouden kooi en vertrouwen gegeven dat alles mogelijk is. Ik heb ervaren wat innerlijke rijkdom is. Dat pakt nooit meer iemand van me af.

Innerlijke rijkdom

Rijkdom is niet materieel, wat je ziet, wat je hoog houdt. Echte rijkdom komt van binnen. Liefde voor jezelf en de ander, genieten van nu en de kleine dingen, vertrouwen op je intuïtie en van daaruit beslissen wat je wilt. Het leven is niet knokken, maar drijven op de flow en vertrouwen in jezelf, dat jij alles kunt en dat er van alles genoeg is. Het ervaren van een moeiteloos leven is bevrijdend. Daarnaast ervaarde ik hoe het was om deze positiviteit  en liefde te verspreiden en anderen mensen bewust te maken van deze onbegrensde mogelijkheden. Daarvoor ben ik op aarde.

Ik ben El(ke) Senang. Ik heb dat zelf bereikt. Ik wens jou dit ook en ik wil je graag in een kortere periode hetzelfde laten bereiken. Ik ga nu volledig voor het verspreiden van deze oosterse waarheid, die voor mij als westers blondje zo lang onbekend is geweest. Ik wil zoveel mogelijk mensen laten voelen wat innerlijke rijkdom en liefde is. Ongeacht kleur, afkomst, geslacht of voorkeur. Dus ook jou. Innerlijke rijkdom en liefde is er genoeg voor iedereen, dus laten we het vermenigvuldigen.

Scroll naar boven
Scroll naar top