Magnesium

El Senang is overtuigd van de kracht van Magnesium. Boek hier je magnesium boost oliemassage door klankschalen of bestel Permsal magnesium producten.

Permsal Magnesium assortiment

Magnesium boost oliemassage door klankschalen

Deze bijzondere ervaring van een magnesium boost oliemassage gegeven door klankschalen, geeft een magnesium boost, een hele diepe ontspanning en brengt je aandacht in het voelen en ervaren en uit je hoofd. Hierdoor ontspannen lichaam en geest en krijgt je lichaam een magnesium boost. 

Door het gebruik van warme aromatische etherische oliën op de huid, brengen we het lichaam in balans, normaliseren het en dat gebeurt ook op emotioneel vlak.

Permsal Magnesium Producten

 • Versterk je weerstand met magnesium Magnesium kristallen worden gebruik in combinatie met warm water in bijvoorbeeld een voet- of ligbad. Dit is de mildste manier om magnesium via de huid op te nemen en heeft dezelfde snelle werking en effectieve kracht als de magnesium olie. De magnesium vlokken bestaan uit een vaste vorm...

  10.4534.95
  Waardering 0 uit 5
 • Permsal Magnesium kuur

  Intensieve magnesium boost Start met deze intensieve magnesium kuur voor een vitale gezondheid! De kuur houdt in dat je intensief bezig bent met extra magnesium opname in verschillende behandelingen voor thuis. Dit brengt je magnesium weer op niveau en klachten zullen verminderen. Daarna is het een kwestie van bij houden...

  95.00
  Waardering 0 uit 5
Scroll naar boven
Scroll naar top