Relaxing en heling met klankschalen

Een heerlijk diepte ontspanning en los laten, een verwenmoment voor jezelf alleen. Omdat je dat waard bent. Wat goed voor jou is is ook goed voor de mensen om je heen. Je bent namelijk veel leuker voor jezelf en iedereen als je energiek en ontspannen bent en je energie weer stroomt.

Klankschalen zijn niet geschikt voor mensen met epilepsie, een pacemaker of zwangerschap.

Klankschalenmassage full body, voor jezelf of met z'n twee

Dit arrangement duurt ongeveer 1,5 uur.
Het is natuurlijk aan jou, maar de kracht zit hem in de herhaling. Door deze ervaring van diepe ontspanning regelmatig te herhalen ervaar je steeds gemakkelijker hoe je diep kunt ontspannen. Net als bij regelmatig mediteren. Echter ruimen de trillingen van de klankschalen ook je blokkades op, waardoor energie weer vrij een weg kan vinden en je “heel” maakt. Dit kan zorgen voor een ware transformatie. Door het los laten en opruimen ontstaat er ruimte voor het waarmaken van nieuwe wensen en ambities, alles lijkt gemakkelijker lijkt te gaan.

Wanneer je bij het waarmaken van nieuwe wensen en ambities hulp kunt gebruiken, kijk dan ook eens bij coaching, waar alles samen komt.

 

Wat mag je verwachten?

Bij aankomst krijg je wat te drinken en een korte uitleg over de gang van zaken en is er eventueel tijd voor vragen. We gaan orakelkaarten trekken die je een boodschap meegeven voor nu en wat er op je pad komt. Daarna mag je met kleding aan onder een deken op de verwarmde massagetafel plaatsnemen, zodat je omarmd wordt door comfort en geborgenheid. Ik zal beginnen met het laten stromen van je energie door je lichaam. Je ontvangt een klankschalenmassage met verwarmde klankschalen voor ultieme diepe ontspanning en heling. Deze klankschalenmassage wordt ondersteund door passende edelstenen en kristallen, die zorgen voor extra ondersteuning en zachte heling. Na de massage ga je nog even rustig bijkomen op de massagetafel terwijl je luistert naar mooie muziek. Ter afsluiting ontvang je nog een lekker drankje voordat je ontspannen en voldaan weer naar huis vertrekt.

Wil je dit samen met een dierbare ontvangen, waarin je ook echt de verbinding gaat voelen, boek deze beleving dan + one. 

Kortom...

1 x luxe klankschalenmassage for one

99 euro

3 x luxe klankschalenmassage for one

269 euro

6 x luxe klankschalenmassage for one

 495 euro

Magnesium boost oliemassage door klankschalen

Relaxen en opladen tegelijk......

Deze bijzondere ervaring van een magnesium boost oliemassage gegeven door klankschalen, geeft een magnesium boost, een hele diepe ontspanning en brengt je aandacht in het voelen en ervaren en uit je hoofd. Hierdoor ontspannen lichaam en geest en krijgt je lichaam een magnesium boost. Magnesium ondersteunt 327 processen in je lichaam en zorgt voor de opname van vitamine en andere mineralen. Het wordt dan ook wel de derde levensbehoefte genoemd. Magnesium laat vele (chronische)lichamelijke en (chronische) geestelijke klachten verdwijnen. 85% van de bevolking in Nederland heeft een magnesium tekort. Door deze boost geef je even je lichaam een oppepper. 

Door het gebruik van warme aromatische etherische oliën op de huid, brengen we het lichaam in balans, normaliseren het en dat gebeurd ook op emotioneel vlak.

De trillingen van de klankschalen die over de warme olie glijden trillen tot in iedere vezel van je lichaam. Hierdoor ontspannen niet alleen je spieren, maar ook je organen, je cellen, je bindweefsel. Eigenlijk alles wat bestaat uit water. Aangezien we voor ongeveer 70% uit water bestaan is dit nogal wat.

Na deze bijzondere magnesium oliemassage door klankschalen voel je de ontspannen trillingen nog de hele dag en sommige nog dagen lang als je met je aandacht terug gaat naar het voelen. 

Wil je meer weten over hoe je je magnesium op orde krijgt en je klachten verder onder controle, dan vertel ik je daar graag meer over. Naar wens zijn er ook Permsal produkten te koop en kan ik je uitleg geven over de gewilde Magnesium Boost Maand Kuur die je helemaal in balans brengt

Wat kan je verwachten

De kosten

€ 99,- 

Boek je 3 of 6 sessie’s tegelijk, dan krijg je uiteraard een vette korting 😉

 

Ontspannend en helend

Je lichaam bestaat voor 70% uit water en daardoor kunnen de trillingen van de klankschalen door je hele lichaam verspreiden. Deze schalen geven trillingen op verschillende hoogtes en trillingsfrequenties. Daardoor hebben ze ook verschillende uitwerkingen. Door de juiste trilling op het juiste gebied te zetten, zorgt dit voor zeer diepe ontspanning van het hele lichaam en geest. Vergelijkbaar met diepe meditatie. Het is daarmee niet alleen ontspannend, maar wordt ook als helend ervaren.

Unieke Klankschalensessie

Bij een klankschalensessie ben je altijd in een klein groepje van maximaal 5 personen. Hierdoor is de beleving ultiem, bijna alsof je een privésessie krijgt. Je  wordt dichtbij verwend door klanken en geluiden van de klankschalen en anderen instrumenten.  Deze instrumenten hebben diepe invloed op lichaam en geest. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. De trillingen van de klankschalen zetten onder andere dit water in beweging. Hierdoor kom je in een hele diepe ontspanning en heling. Wat een traktatie voor je lichaam en geest. Je hoofd wordt stil, je lichaam in balans en ruimte in je geest. Een cadeau voor jezelf.

Door regelmatig een sessie te doen, onthoudt je lichaam deze manier van ontspanning en zul je steeds sneller ontspannen en meer uit de sessie halen. Hierdoor zul je over het algemeen  ontspannen en gemakkelijker door het leven gaan, beter slapengemakkelijker met uitdagingen omgaan en meer plezier beleven. Regelmatig herhalen is dus echt een meerwaarde.

Bij de bodyscan lopen we  je hele lichaam langs om onderdeel voor onderdeel te ontspannen. Op deze manier wordt je stressmechanisme tot rust gebracht en je zelfhelend vermogen geactiveerd. Dit zelfhelend vermogen zorgt ervoor dat je cel vernieuwing in balans is. Hierdoor blijft je lichaam gezond en als je dan toch ziek wordt,  hersteld je lichaam sneller en beter.  Bevorderen van zelfhelend vermogen zorgt voor meer gezondheid en een positief gevoel, wat samen zorgt voor meer geluk in je leven. 

Bij de Klankreis worden de ontspannende klankschalen afgewisseld door andere klankinstrumenten zoals de ocean drum, klankbuizen, rainstick, zaphir chimes en andere instrumenten. Ik neem je mee in een verhaal waarbij de instrumenten dit verhaal verlevendigen. Door de diepe ontspanning van de klankschalen en het verhaal ondersteund met instrumenten, ontspan je heel gemakkelijk je lichaam en geest. Door deze ontspanning komt er een bepaalde rust over je heen en heb je jezelf getrakteerd op een oplaadmoment. Even geen verantwoordelijkheden, je hoeft nergens anders te zijn en je kunt nergens anders aan denken.

Klankschalensessie Listen to your innerself gaan we op weg naar je eigen stem. Wat wil je innerlijke stem je zeggen, je intuïtie. Heb jij een vraag en wil je eens geen antwoord van je hoofd, maar van je hart? Of ben je gewoon benieuwd wat je innerlijke stem je wil zeggen. Wil je je intuïtie verder ontwikkelen, zodat deze je kan helpen in de stappen van je dagelijks leven, dan is deze klankschalensessie echt iets voor jou. Vanuit diepe ontspanning ga jij jezelf ontmoeten en de verbinding leggen.

Klankschalensessie Full intuïtion is een sessie die perfect voor jou als je een perfect afgestemde sessie wilt ontvangen, of als je niet weet welke sessie je moet kiezen. Dit is een sessie waarbij ik me laat leiden door de energiën die in de groep aanwezig zijn. Nu doe ik dit altijd, maar het verschil is, dat ik ook de soort sessie laat bepalen door mijn intuïtie afgestemd op de groep. Dus je weet niet welke sessie je gaat ontvangen, maar geloof me, het is de sessie die jij nodig hebt. 

De Chakra Balance met klankschalen is een 2 uur durende sessie, waarbij de Chakra’s één voor één worden nagelopen, behandeld en meer in balans gebracht. We gebruiken hierbij klankschalen en  affirmaties die je ook mee naar huis krijgt om thuis mee verder te gaan. Het eerste deel van de sessie is wat actiever. Je gaat onder begeleiding van de klankschalen en de affirmaties je Chakra’s meer in balans brengen. Het tweede deel sluiten we af met ontspanning, waardoor een mooie balans ontstaat.

Heb jij zelf een groepje van 4 of 5 personen, dan kijk ik graag samen met jou naar een geschikte datum en tijd en naar je wensen over de inhoud van de sessie. Als organisator krijg jij 20% korting op je deelnamebedrag. Stuur me even een mail als je dit wenst. elke@elsenang.nl

Voordelig duurzaam in balans en een stok achter de deur. Koop een abonnement voor 6 sessies van 1 uur en 15 min en je betaald er 5. Zo krijg je dus 1 sessie gratis en heb je een stok achter de deur om te komen. Dit abonnement is een jaar geldig en is je abonnement eerder op, dan mag je natuurlijk altijd een nieuwe kopen. Stuur me even een mail als je dit wenst elke@elsenang.nl

Wat kun je verwachten?

De kosten

 

Kosten klankschalensessie’s : €29,95

 

Scroll naar boven
Scroll naar top