Coaching

Jij bent de man of vrouw van een CEO, bekende Nederlander, drukke directeur of succesvolle ondernemer, iemand die in de belangstelling staat. Het leven van je partner met al zijn/haar verantwoordelijkheden geven je niet de vrijheid, zoals het lijkt voor de buitenwereld en ook niet de vrijheid die jij zou willen ervaren. Sterker nog…. Je voelt je gevangen in dit leven van zorgen voor je partner en je gezin.

Jouw leven draait steeds meer om zijn/haar carrière. Ook heb jij de druk van presteren als ouder van je gezin. Jij bent tenslotte de ouder die het gezin hoofdzakelijk alleen draaiende houdt. Het geeft je spanning, paniek en je bent doodmoe. Je voelt je leeg, opgesloten, ongelukkig, je leeft niet, maar je bent aan het overleven. Genieten is er niet bij, je hoofd staat nooit stil, je vergeet van alles en je bent kribbig en onmachtig in teveel situaties. Je ervaart regelmatig paniek en het huilen staat je vaker nader dan het lachen. Daarbij moet je steeds je masker opzetten om aan de verwachtingen van je omgeving te voldoen. Dat masker knelt, zit strak en opgesloten. Je wilt eruit. Je leven is op dit moment een gevangenis. Ik weet hoe dat voelt.

Dit kan anders

Jij bent er klaar mee om steeds dienend te zijn en in zijn/haar schaduw te staan. Behalve je kinderen, wil jij ook wel iets voor jezelf. Iets betekenen.

Dit kan anders en je weet dat het ook anders moet, anders houd je het op den duur niet meer vol. Je weet eigenlijk niet meer wat je wilt en wie je echt bent. In ieder geval ben je nu niet wie je wilt zijn.

Laat mij je helpen uit deze gevangenis te komen en je te laten stralen zoals je waard bent. Ga voorbij je schaamte over dat je niet mag klagen en laat mij je discreet ondersteunen naar het leven wat je wenst. Jij bent dit waard.

Geen standaard traject, maar coaching op maat naar jouw wensen in dit leven, iedereen is namelijk anders en heeft iets anders nodig.

Ik beloof geen gouden bergen, maar wel zelf de touwtjes in handen, innerlijke rust en gevoel van vrijheid in je leven

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik kan je in dit traject helpen van dit masker af te komen en je innerlijke vrijheid terug te krijgen, te ontdekken wie je bent en wat je wilt. Waar jouw vuur van aan gaat en daarnaast innerlijke rust, vrede en onbezorgdheid ervaart. Zonder moeite jezelf zijn, zodat je daarnaast alle ballen in de lucht kunt houden.

Hoe ga jij deze transformatie doen

Wij gaan samen jouw overtuigingen die diep van binnen in de weg staan om onbezorgd gelukkig te zijn, resetten en opruimen. Dat zorgt voor ruimte om nieuwe overtuigingen te kiezen die je helpen naar jouw gewenste leven. Weet je nog niet wat jou echt gelukkig maakt, dat geeft niet. Daar komen we samen achter. We gaan onderzoeken wie jij bent en wilt zijn. Vergeet niet dat wat je kunt dromen, kun je ook waar maken.

Je gaat je leren diep te ontspannen en rituelen aanleren die bij jou passen en je helpen om deze rust en ontspanning vast te houden, zodat je van daaruit blijvend Senang in het leven kan staan.

Het is een intensief traject, voor jou op maat gemaakt en op ieder moment aanpasbaar naar je wensen en dromen.

Ja, er zal wat veranderen, maar je weet ook dat het zo niet hetzelfde door kan gaan. Ja, dat is spannend, maar ik ben er voor je. Ja dat gaat jou zeker lukken.

Hoe gaan we dat doen?

Ik zet verschillende technieken in om samen met jou de weg terug te vinden naar je eigen onbezorgde ik. Dat je duurzaam transformeert naar wie je echt wilt zijn. Dit alles gericht op de punt boven de ijsberg (fysiek en mentaal) en ook het gedeelte onder het water oppervlak, spiritueel en energetisch.

De klankschalen en access bars zullen daar altijd een onderdeel van uitmaken. Ze resetten en ondersteunen de transformatie.  Daarnaast bevat het traject, fysieke en mentale coaching. Gesprekken die je inzicht geven, NLP, boksen, wandelen en creatief bezig zijn bijvoorbeeld. Al wat passend is. Dit alles in combinatie met spirituele kunsten van orakelkaarten, edelstenen en kristallen.

Gratis intakegesprek online of in de praktijk

Voor we de keus gaan maken of we aan jouw transformatie gaan beginnen, is het belangrijk elkaar te ontmoeten en te onderzoeken of ik de juiste persoon ben om je hiermee te helpen. Daarom start ik altijd met een gratis intakegesprek. Dit kan online, maar face to face in de praktijk heeft de voorkeur.

In dit gesprek bekijken we ook samen waar je tegen aan loopt en wat je anders wilt. En daarbij is de sky the limit en Marco Borsato had het mis…. “De meeste dromen zijn geen bedrog”. Ook mag je mij vragen stellen die voor jou nodig zijn om de keus te maken. Als het klikt en ik kan je helpen om alles uit je leven te halen wat je wenst, dan zou het geweldig zijn om te starten. Blijkt toch dat dit niet het geval is, dan onderzoek ik altijd de mogelijkheid in mijn netwerk om je door te verwijzen naar een collega die beter bij jou of bij je doelen past en dezelfde missie heeft. Mijn missie is jou terug te helpen naar waar jij gelukkig wordt van binnenuit. Zodat je ook weer kunt genieten van de kleinste zonnestraal en de luxe vakantie.

Scroll naar boven
Scroll naar top