Coaching

Voel je je meer als een jongleur in een circus dan als de sterke, onafhankelijke vrouw die je wilt zijn? Je balanceert kinderen op één arm, een carrière in de andere, een liefdesleven in je pink, en oh ja, probeert ook nog eens wat tijd voor jezelf te stelen. Klinkt bekend? Nou, welkom in de club van “Ik probeer alles te doen en eindig soms met het gevoel dat ik niets goed doe”.

Ik snap het. Echt. Je wilt de Superwoman zijn voor je kids zonder dat je je op het einde van de dag voelt alsof je in een marathon hebt meegedaan (die je niet eens wist dat je aan het lopen was). Je wilt tijd met vrienden doorbrengen zonder dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat je eigenlijk iets anders zou moeten doen. En je partner? Je wilt iemand zijn die meer doet dan alleen maar praten over wie wat moet doen rond het huis.

Maar hier is de deal: je hoeft niet alles alleen te doen. En je hoeft al zeker niet perfect te zijn. (Spoiler alert: niemand is dat.)

Laat me je een geheimpje vertellen… De sleutel tot al deze dingen? Die ligt bij jou. De beslissingen die je neemt, zowel de bewuste als de onbewuste, bepalen hoe je leven eruitziet. En ja, niet kiezen is ook een keuze (verrassing!).

Dus, als je tot hier hebt gelezen en denkt: “Ja, dit ben ik! Ik wil verandering!”, heb ik goed nieuws. Klik gewoon op de magische knop hieronder en laten we samen een babbeltje doen – via telefoon, videocall of live – om te zien hoe we jou weer in de bestuurdersstoel van je leven kunnen krijgen.

Maar let op: ik verkoop geen magische pillen of snelle oplossingen. Wat ik wel bied, is een oprechte samenwerking voor 6 tot 12 maanden waar we samen jouw leven weer op het juiste spoor krijgen. Ja, het wordt misschien een beetje een rit, maar hey, alle goede dingen in het leven vergen wat werk, toch?

Dit kan anders

Klaar met de eeuwige ratrace van afspraak naar afspraak, terwijl jouw ‘me-time’ verandert in ‘no-time’? We kennen het allemaal: je neemt je voor om eindelijk eens wat tijd voor jezelf te nemen, en voordat je het weet, ben je weer bezig met alles en iedereen behalve jezelf. En diep van binnen weet je: als jij lekker in je vel zit, ben je een veel leukere moeder, partner, vriendin, baas, noem maar op. Dus waarom is het zo lastig om ook echt die tijd voor jezelf te pakken?

Tijd voor een verandering! Want zo doorgaan? Dat houdt geen mens vol. Herinner je je überhaupt nog wie je bent buiten je rollen als moeder, partner, of werknemer? Wat je echt wilt in het leven?

Laat me je de weg wijzen uit deze dollemansrit. Het is tijd om voorbij de schaamte te gaan dat je niet ‘mag’ klagen. Het is tijd voor meer tijd, rust, en plezier in je leven – en dat allemaal zonder je constant schuldig of gejaagd te voelen. Want geloof me, je verdient het, en je omgeving ook!

Geen one-size-fits-all aanpak hier. Ik bied maatwerk coaching, afgestemd op jouw unieke wensen en behoeften, want hé, we zijn allemaal anders en hebben allemaal iets anders nodig.

Ik ga je geen bergen goud beloven. Wat ik wél beloof? Dat jij weer de controle krijgt over je leven. Innerlijke rust en een gevoel van vrijheid, zonder dat je dierbaren eronder lijden. Sterker nog, ze zullen opbloeien doordat jij in je kracht staat!

Wat kan ik voor je betekenen?

Klaar om te stoppen met ontploffen om de kleinste dingen? Laten we die tikkende tijdbom ontmantelen en je helpen om een oase van kalmte te worden, zelfs wanneer het leven hectisch wordt.

Samen vinden we de weg naar rust, zodat je kunt stoppen met je overweldigd te voelen door je to-do lijst. We gaan de gejaagdheid temmen en je helpen de controle terug te paken.

Dit gaat verder dan een quick fix. Ik begeleid je naar blijvende verandering, zodat je de rust niet alleen vindt, maar ook vasthoudt. Verwacht je aan een boost voor zowel je mentale als fysieke welzijn, met minder stress en meer vreugde in je leven.

Hoe ga jij deze transformatie doen

Ben je een dynamische moeder die zich staande houdt in de storm van dagelijkse verplichtingen en verlangens? Samen met mij ga je op een verrijkende reis die speciaal is afgestemd op de behoeften van de krachtige, multifunctionele vrouw. We duiken diep in jouw leven om een op maat gemaakt plan te smeden dat ademruimte en evenwicht brengt, precies wat jij nodig hebt in jouw unieke situatie.

Wat kun je verwachten?

  • Intensieve persoonlijke begeleiding: Samen ontrafelen we de complexe lagen van stress en uitdagingen die je voelt. We onderzoeken de waarden en overtuigingen die je vanuit je omgeving hebt meegekregen. We identificeren welke je echt dienen en welke je onnodig belasten, om deze laatste te vervangen door bekrachtigende inzichten die jou zowel als moeder en individu ondersteunen.

  • Gerichte ontspanningstechnieken: Zeg vaarwel tegen de dagelijkse spanning met onze klankschaalbehandelingen, die een oase van rust creëren. Access Bars-behandelingen en magnesiumtherapie brengen je verder naar een staat van evenwicht, terwijl paardencoaching diepgaande persoonlijke inzichten onthult, allemaal afgestemd op de dynamische moeder die jij bent.

  • Inspirerende huiswerkopdrachten: We brengen de theorie tot leven met praktische opdrachten die je helpen de geleerde inzichten te verankeren in je dagelijks leven. Deze variëren van schrijfopdrachten tot audio- en video-oefeningen, bedoeld als bouwstenen voor blijvende verandering en groei.

Steun wanneer je het nodig hebt: Als dynamische moeder heb je een netwerk nodig dat er altijd voor je is. Ik ben 24/7 beschikbaar via app voor elke vraag of uitdaging. Er is geen noodzaak om te wachten; jouw welzijn heeft prioriteit, en ik ben hier om je elk moment te ondersteunen dat je steun nodig hebt.

Hoe gaan we dat doen?

Laten we samen de echte jij vinden. Ik ben hier om je te helpen herontdekken wie je wilt zijn, voorbij de dagelijkse druk. We kijken niet alleen naar wat je aan de oppervlakte ziet, zoals je gedachten en hoe je je voelt, maar we duiken ook dieper in wat je op een dieper niveau beweegt.

Met klankschalen en Access Bars beginnen we. Deze methoden helpen je resetten en bieden een steuntje in de rug tijdens je veranderingsproces. Ze brengen je tot rust en openen nieuwe deuren naar zelfbewustzijn.

Maar we hebben meer in petto. Je krijgt een mix van activiteiten die precies bij jou passen. Dit kan van alles zijn: openhartige gesprekken voor nieuwe inzichten, NLP om je denken op te frissen, boksen om stoom af te blazen, wandelingen die je verbinden met de buitenwereld, en creatieve projecten die je vrij laten voelen.

Wat willen we bereiken? Een complete metamorfose die jou laat stralen. We gaan op een reis die zowel verdiepend als bevrijdend is, alles om jouw volle potentieel te ontsluiten. Ben je klaar om de sprong te wagen en de beste versie van jezelf te ontmoeten?

Gratis intakegesprek online of in de praktijk

Voordat we samen beslissen om aan jouw persoonlijke transformatie te beginnen, vind ik het belangrijk dat we elkaar eerst goed leren kennen. Daarom begin ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Hoewel we dit gesprek online kunnen houden, ontmoet ik je liever persoonlijk in mijn praktijk.

In dit gesprek gaan we samen dieper in op wat je uitdagingen zijn en wat je wilt veranderen. Dit is jouw kans om alle vragen te stellen die je hebt, zodat je met vertrouwen een keuze kunt maken over onze samenwerking.

Als we een goede match zijn en ik geloof dat ik je kan helpen om uit het leven te halen wat jij voor ogen hebt, dan zou het geweldig zijn om aan de slag te gaan. Als blijkt dat ik toch niet de juiste persoon voor je ben, zal ik mijn netwerk gebruiken om je door te verwijzen naar een collega die beter bij jou en je doelen past. Mijn doel is om je te ondersteunen in het vinden van jouw pad naar geluk, zodat je elk moment, hoe klein ook, weer volop kunt waarderen.

Scroll naar boven
Scroll naar top