Access Bars

Wat is er allemaal nog meer mogelijk? Een vraag die jij jezelf gaat stellen. Verwonder, verwacht en vraag.

Bij El Senang behandel ik niet alleen volwassenen, maar ook tieners, kinderen en baby’s.

Bij El Senang kies je niet voor één enkele losse behandeling. Dit omdat uit ervaring is gebleken dat één losse behandeling niet de verandering in gang zet die we bij El Senang met jou of jouw kind willen bereiken. Bij El Senang kies je voor een traject. Wil je ook echt begeleiding bij een totale transformatie, kijk dan bij coaching.

Ben jij benieuwd of ik jou of je kind kan helpen? Neem vrijblijvend contact met me op of lees verder.

Behandeling met access bars

Een Access Bars Traject

Wat is Access Bars

Access Bars is een tool om Access Consciousness te bereiken. Access Consciousness  betekend toegang tot bewust zijn. Er bewust zijn, in het nu. Het gaat over bevrijding van oordelen goed of  slecht, over bevrijding van gevangen zitten in schaamte gevoelens, over niet meer te hoeven voldoen aan wat de omgeving van je verwacht, over bevrijding van gedachten, gevoelens en emoties, ideeën en overtuigingen die tegen je zeggen dat je iets niet kan, mag of kunt zijn. Je mag stoppen met oordelen over jezelf en anderen

Het geeft je de ruimte om bezig te zijn met, wat is er allemaal nog meer mogelijk, welke keuze heb ik, en hoe wordt het nog beter dan dit. Het geeft je power, vrijheid en nieuwe mogelijkheden en laat lasten achter je.

De Bars zijn 32 drukpunten met energiebanen door het hoofd, waarin alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen zijn opgeslagen die jij bewust en onbewust belangrijk achtte. Als je je Bars laat nalopen, reset  je die overtuigingen die je niet meer nodig hebt. Je bent echt niet ineens alles kwijt wat je hebt geleerd hoor. Maar je overtuigingen en gevoelens die nou eenmaal zo zijn aangeleerd vanuit je jeugd, je levenservaringen of door verwachtingen van anderen , zijn geen feiten meer. Dat zijn ze nooit geweest, maar door de inprenting vanuit vroeger lijkt dit zo. Als baby in de buik zijn er al verwachtingen  en overtuigingen van vader en moeder die zij weer vanuit vroeger hebben meegenomen die invloed hebben op een nog ongeboren kind. 

Als je je Bars laat nalopen, vertragen de hersengolven, wat gedragspatronen, overtuigingen en standpunten uit bijvoorbeeld je kindertijd toegankelijk maakt. Je wordt meer aanwezig in het leven zoals het nu is. Het verleden hoeft dan geen invloed meer te hebben op je toekomst. Je veranderd hiermee dus ook je mogelijkheden in de toekomst, omdat je niet meer belemmerd wordt door de overtuigingen van je verleden.

In de praktijk

Bij de behandeling mag je met kleren aan op een verwarmde massagetafel komen liggen. Je wordt toegedekt met een deken. Ik laat de energie stromen, door je hoofd, je handen en je voeten even kort aan te raken.

Daarna zal ik verschillende combinaties met mijn vingers maken op je hoofd. Ik houd je hoofd enkele minuten (bij baby’s en kinderen korter) vast en ondertussen kunnen we een praatje maken, een gesprek voeren of stil zijn. Dat is aan jou. De behandeling duurt 1- 1,5 uur en bij kinderen korter, afhankelijk van de leeftijd.

Als je klaar bent, drink je nog even wat water. Dit is van belang om de afvalstoffen die vrij zijn gekomen, goed af te kunnen voeren. Het advies is om de komende dagen ook wat extra water te drinken. Het is het beste om de 48 uur na de behandeling niet met anderen te praten over de behandeling. Wanneer je het namelijk probeert te beredeneren, schiet je meteen weer in de verklaring en de overtuigingen. Dat zou jammer zijn in het proces. 

Kinderen en Access Bars

Kinderen en Access Bars

Kinderen zijn heel gevoelig en de Bars behandeling duurt dan ook vele malen korter bij kinderen dan bij volwassenen. Kinderen en baby’s die bij mij komen, kunnen last hebben van faalangst, gepest worden, moeilijk slapen, veel huilen, eet of drink problemen. 

Bij kinderen met fysieke problemen raad ik altijd aan om ook en arts te raadplegen. Access Bars kan heel goed helpen bij problemen, maar kan ook ondersteunend zijn in een al medisch ingeslagen pad.

Het beste resultaat ontstaat als een heel gezin de behandeling ondergaat, dit zal voor het kind als voor het contact met ouder/verzorgers en andere gezinsleden erg waardevol en helpend zijn. 

Bij El Senang worden Access Bars aangeboden voor alle leeftijden. Echter bij kinderen 0-15 jaar wordt van tenminste 1 ouder/verzorger verwacht ook een behandeling te doen. Dit om het kind de beste mogelijkheden te geven verder te ontwikkelen op het ingeslagen pad en niet wordt beperkt door oude overtuigingen van ouders over het kind. Een kind onder de 7 jaar neemt nog alles van een ouder/verzorger aan en is afhankelijk. Dit groeit daarna naar onafhankelijkheid, maar een ouder/verzorger blijft toch een autoriteit, hoe de verhoudingen ook zijn en is belangrijk bij de inprenting van overtuigingen.

Losse Acces Bars behandelingen

Alleen te boeken na het doorlopen van een traject.

Wetenschappelijk

De wetenschap heeft laten zien dat de vorm van cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties die vervolgens zorgen voor ziekte en ongemak. Wanneer je je Bars laat lopen, verlicht dat dit effect, zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorm terug krijgen, wat het lichaam weer meer gemak geeft.

Wetenschappelijke beschouwing van Access Bars

Scroll naar boven
Scroll naar top